Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn achterlijke kat Lola

Sylvia Witteman

Mijn achterlijke kat Lola

Mijn achterlijke kat Lola

Mijn achterlijke kat Lola

 

Katten zijn net vrienden: ze jatten je eten van je bord, ze willen aandacht als je geen zin hebt en vice versa, ze liggen te slapen op een krant waar je al anderhalf uur naar zoekt en ten slotte gaan ze dood, met achterlating van een diep en machteloos verdriet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 9,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Mijn achterlijke kat Lola

Katten zijn net vrienden: ze jatten je eten van je bord, ze willen aandacht als je geen zin hebt en vice versa, ze liggen te slapen op een krant waar je al anderhalf uur naar zoekt en ten slotte gaan ze dood, met achterlating van een diep en machteloos verdriet. Kattenliefde, niemand schreef mooiere stukken dan Sylvia Witteman over haar geliefde huisdier(en).

‘Rudy Kousbroek schreef eens terecht dat wij zo van katten houden omdat de kat een ongevaarlijke miniuitvoering is van een tijger. (Dit geldt trouwens niet voor mijn kat. Die is een ongevaarlijke maxi-uitvoering van een slordig opgerolde skisok).’ Sylvia Witteman


ISBN
9789041713889
Pagina's
128
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv

Literaire roman, novelle