Boekhandel Douwes Den Haag

Keizers sterven niet in bed

Fik Meijer

Keizers sterven niet in bed

Keizers sterven niet in bed

Keizers sterven niet in bed

 

Er zijn in de geschiedenis maar weinig heersers geweest die over een groter gebied hebben geregeerd dan de Romeinse keizers. Hoe groot hun macht ook was, er dreigde altijd gevaar. Op basis van antieke bronnen beschrijft Fik Meijer de laatste levensdagen van de Romeinse keizers, van dictator Caesar tot de laatste keizer van het West-Romeinse Rijk: Romulus Augustulus.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 9,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Keizers sterven niet in bed

Er zijn in de geschiedenis maar weinig heersers geweest die over een groter gebied hebben geregeerd dan de Romeinse keizers. Hoe groot hun macht ook was, er dreigde altijd gevaar. Op basis van antieke bronnen beschrijft Fik Meijer de laatste levensdagen van de Romeinse keizers, van dictator Caesar tot de laatste keizer van het West-Romeinse Rijk: Romulus Augustulus. En van alle 87 officiële keizers zijn er maar opvallende weinig in bed gestorven.

‘De vele verhalen in ‘Keizers sterven niet in bed’ zijn niet alleen spannend om te lezen, maar brengen bovendien een aantal fascinerende kenmerken van het keizerschap aan het licht.’ Trouw


ISBN
9789041713896
Pagina's
240
Verschenen
NUR
683
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv