Boekhandel Douwes Den Haag

Basisboek wiskunde

Stuttgart Bosch & Jan van de Craats & R. Bosch

Basisboek wiskunde

Basisboek wiskunde

Basisboek wiskunde

 

Basisboek wiskunde legt de basis voor de wiskunde die op universiteiten en hogescholen gebruikt wordt bij studierichtingen in techniek, informatica, bètavakken, economie, bedrijfskunde, medische vakken en aanverwante disciplines.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 40,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Basisboek wiskunde

Basisboek wiskunde legt de basis voor de wiskunde die op universiteiten en hogescholen gebruikt wordt bij studierichtingen in techniek, informatica, bètavakken, economie, bedrijfskunde, medische vakken en aanverwante disciplines. Centraal staat het aanleren van die wiskundige vaardigheden die studenten in deze disciplines moeten beheersen: rekenvaardigheid, formulevaardigheid, werken met functies en grafieken en vaardigheid in differentiëren en integreren.

In deze nieuwe editie hebben de auteurs suggesties van gebruikers van de vorige editie van het boek verwerkt. De uitleg is verbeterd en uitgebreid bij de onderwerpen algebra, getallenrijen, ruimtemeetkunde, goniometrische, exponentiële en logaritmische functies en differentiëren.

Basisboek wiskunde is een oefenboek. Elk hoofdstuk bestaat voor meer dan de helft uit opgaven. De bijbehorende theorie wordt kort en duidelijk uitgelegd. Achterin staan de antwoorden van alle opgaven zodat Basisboek wiskunde ook heel goed voor zelfstudie kan worden gebruikt.

Jan van de Craats is hoogleraar wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en de Open Universiteit. Hij is een gerespecteerd deskundige op het gebied van het wiskundeonderwijs en de popularisering van de wiskunde. Van 2006 tot 2008 was hij voorzitter van de Resonansgroep wiskunde die de minister adviseerde over de aansluitingsproblematiek tussen voorbereidend en hoger onderwijs.

Rob Bosch is universitair hoofddocent wiskunde aan de Nederlandse Defensie Academie en lid van de redactie van Euclides, het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren.


ISBN
9789043016735
Pagina's
320
Verschenen
NUR
123
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren