Boekhandel Douwes Den Haag

Fotograferen met een Canon 700D

Jeroen Horlings

Fotograferen met een Canon 700D

Fotograferen met een Canon 700D

Fotograferen met een Canon 700D

 

De Canon 700D is een unieke camera waarmee u de meest fantastische fotos én videos kunt maken, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen.


Niet leverbaar

€ 14,99

Niet leverbaar

Beschrijving Fotograferen met een Canon 700D

De Canon 700D is een unieke camera waarmee u de meest fantastische fotos én videos kunt maken, maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden, begrijpelijke uitleg en talloze concrete tips en trucs die u nodig hebt om het beste uit uw camera te halen.
Eerst komt de nodige basiskennis over het fotograferen met een spiegelreflexcamera aan bod. U leert optimaal gebruik te maken van sluitertijd en diafragma, verschillende autofocusen
lichtmetingsmethoden en Live View. Ook de programmastanden, bedieningsknoppen, het kantelbare en aanraakgevoelige lcd-scherm, filmmogelijkheden en gevorderde
instellingen van de Canon 700D worden behandeld.
Aan de hand van concrete voorbeelden worden de fijne kneepjes van de compositie uitgelegd. Uiteraard ontbreekt ook beeldbewerking niet: alle basisbewerkingen, correcties en creatieve technieken, passeren de revue. Ook de voordelen van diverse fotobewerkingsprogrammas en de specifieke beeldbewerking van het raw-formaat krijgen ruimschoots aandacht. Het boek besluit met een uitgebreid overzicht van allerlei lenzen en handige accessoires.


ISBN
9789043029988
Pagina's
161
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren