Boekhandel Douwes Den Haag

Het Samsung Galaxy S4 boek

Sigrid Dufraimont

Het Samsung Galaxy S4 boek

Het Samsung Galaxy S4 boek

Het Samsung Galaxy S4 boek

 

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S4? Gefeliciteerd, je hebt niet alleen een hippe smartphone, maar ook een echte krachtpatser in handen. Je Galaxy S4 kan bijzonder veel en daardoor is het soms even zoeken hoe alles in elkaar zit.


Niet leverbaar

€ 14,95

Niet leverbaar


Beschrijving Het Samsung Galaxy S4 boek

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy S4? Gefeliciteerd, je hebt niet alleen een hippe smartphone, maar ook een echte krachtpatser in handen. Je Galaxy S4 kan bijzonder veel en daardoor is het soms even zoeken hoe alles in elkaar zit. Dit boek vertelt je wat je moet weten om vlot met je smartphone aan de slag te gaan.
We maken het niet ingewikkeld. Op elke pagina vind je een korte uitleg met een duidelijk doel. Zo verstuur je meteen een e-mail, bijvoorbeeld. Of zo gebruik je je smartphone als afstandsbediening voor de televisie.
Maar we beginnen bij het begin: het aan- en uitzetten en de installatie. Door de kleurrijke afbeeldingen en korte, krachtige tips haal je in no time alles uit je nieuwe krachtpatser, de Galaxy S4.

Het Samsung Galaxy S4 boek is geschreven door technologiejournaliste Sigrid Dufraimont. Ze houdt zich al jaren fanatiek bezig met het testen van de nieuwste smartphones en gadgets. De afgelopen jaren schreef ze op verschillende sites over alles wat mobiel is. Sigrid houdt niet van ingewikkelde artikelen met een eindeloze lijst technische specificaties. Daarom is alles in dit boek zo eenvoudig mogelijk uitgelegd. Zo krijg jij snel en makkelijk de meest belangrijke functies van je Galaxy S4 onder de knie!


ISBN
9789043030397
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
MainPress B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren