Boekhandel Douwes Den Haag

Scott Kelby over: Digitale fotografie, herziene editie

Scott Kelby

Scott Kelby over: Digitale fotografie, herziene editie

Scott Kelby over: Digitale fotografie, herziene editie

Scott Kelby over: Digitale fotografie, herziene editie

 

Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de `digitale donkere kamer voorgoed veranderd. In dit boek onthult hij de geheimen van professionele fotografen en vertelt hij hoe ook jij indrukwekkende fotos kunt maken.


Niet leverbaar

€ 14,99

Niet leverbaar

Beschrijving Scott Kelby over: Digitale fotografie, herziene editie

Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de `digitale donkere kamer voorgoed veranderd. In dit boek onthult hij de geheimen van professionele fotografen en vertelt hij hoe ook jij indrukwekkende fotos kunt maken. En dat is vaak makkelijker dan je denkt!

Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je wandelt in de natuur en je vraagt je af hoe je een bloem scherp fotografeert terwijl de achtergrond onscherp blijft. Scott weet raad: `Pak je zoomlens, stel het diafragma in op f/2.8, zoom in op de bloem en neem de foto. Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om fotos te maken.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat je vertelt welke knop je moet indrukken, welke instelling je moet gebruiken en wanneer. Aan de hand van bijna tweehonderd goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel veel betere fotos te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere fotos kunt maken. Dus iedere keer dat je een pagina omslaat, leer je een nieuwe camerainstelling, truc of techniek kennen om je kiekjes in kunstwerken om te toveren.

Deze herziene editie is helemaal geüpdate naar de laatste software en apparatuur.

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft talloze bestsellers over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop boek voor digitale fotografen, Het beste van Photoshop Elements en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Heb je er genoeg van dat fotos in tijdschriften er altijd beter uitzien dan je eigen fotos? Dan is dit het boek voor jou!


ISBN
9789043030502
Pagina's
119
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren