Boekhandel Douwes Den Haag

Het iPad boek

Pieter van Groenewoud

Het iPad boek

Het iPad boek

Het iPad boek

 

Het iPad boek, 5e editie is geschikt voor alle iPads met iOS 7 en richt zich op uitsluitend de handigste en leukste functies. De iPad is sinds de lancering nog onverminderd populair. Dat is ook te merken aan het succes van de nieuwe generatie iPads.


Niet leverbaar

€ 12,99

Niet leverbaar

Beschrijving Het iPad boek

Het iPad boek, 5e editie is geschikt voor alle iPads met iOS 7 en richt zich op uitsluitend de handigste en leukste functies.

De iPad is sinds de lancering nog onverminderd populair. Dat is ook te merken aan het succes van de nieuwe generatie iPads. Met de komst van deze prachtig vormgegeven tablet raakt de ouderwetse pc steeds verder op de achtergrond. Dat is ook niet vreemd, want de iPad voorziet in al je behoeften. Behalve voor internet en e-mail is de iPad een multimediale alleskunner die je laat genieten van je favoriete muziek, fotos, films, e-books en games. Bovendien heb je met de iPad altijd een camera op zak en kun je zelfs videobellen met je familie en vrienden. Dankzij het enorme aanbod van handige en interessante apps zijn de mogelijkheden van de iPad werkelijk eindeloos.

Dit boek is een praktische gids die je op weg helpt met de iPad, zodat je er optimaal gebruik van zult maken. Om te beginnen is de bediening van de iPad belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menus en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad-bezitter! De auteur Pieter van Groenewoud schreef eerder al diverse bestsellers over de Mac, de iPod, de iPad en de iPhone.


ISBN
9789043031585
Pagina's
127
Verschenen
NUR
980
Druk
5
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren