Boekhandel Douwes Den Haag

Mac

Het iPad mini boek

Pieter van Groenewoud

Het iPad mini boek

Mac

Het iPad mini boek

Mac: Het iPad mini boek

 

De iPad mini heeft na zijn introductie eind 2012 een stevige positie verworven tussen de andere Apple-iconen. Recentelijk is er zelfs een nieuwe iPad mini met retina display uitgebracht. Deze kleine versie van de iPad is zo ontworpen dat je hem met één hand kunt vasthouden.


Niet leverbaar

€ 9,99

Niet leverbaar

Beschrijving Mac: Het iPad mini boek

De iPad mini heeft na zijn introductie eind 2012 een stevige positie verworven tussen de andere Apple-iconen. Recentelijk is er zelfs een nieuwe iPad mini met retina display uitgebracht. Deze kleine versie van de iPad is zo ontworpen dat je hem met één hand kunt vasthouden. Maar net als alle andere iPad-modellen voorziet ook deze kleine tablet in al je behoeften. Niet voor niets noemt Apple het `een klein wonder.

Het iPad boek, 2e editie is een praktische gids die je op weg helpt met de iPad mini, zodat je er optimaal gebruik van zult maken. Om te beginnen is de bediening belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menus en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad mini-bezitter!

Deze editie is volledig gebaseerd op iOS 7, de nieuwste en ingrijpend verbeterde versie van Apples iOS-besturingssysteem.

Pieter van Groenewoud schreef eerder bestsellers over de iPod, diverse iPhone-modellen, de iPad, Mac OS X, iTunes en iCloud.


ISBN
9789043032162
Verschenen
Serie
Mac
NUR
980
Druk
2
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Pearson Benelux B.V.

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren