Boekhandel Douwes Den Haag

Maar wij hadden zo gehoopt

Dick Boer

Maar wij hadden zo gehoopt

Maar wij hadden zo gehoopt

Maar wij hadden zo gehoopt

 

Maar wij hadden zo gehoopt biedt een portret van een eigenzinnige en tegendraadse Schriftgeleerde. Voor theoloog Ton Veerkamp (1933) zijn bijbel en politiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Bijbel vertelt volgens hem het Grote Verhaal van een bevrijdingsbeweging die uit is op een maatschappij zonder heerschappij.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Maar wij hadden zo gehoopt

Maar wij hadden zo gehoopt biedt een portret van een eigenzinnige en tegendraadse Schriftgeleerde.Voor theoloog Ton Veerkamp (1933) zijn bijbel en politiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Bijbel vertelt volgens hem het Grote Verhaal van een bevrijdingsbeweging die uit is op een maatschappij zonder heerschappij. Zijn werk wordt in hoge mate bepaald door de nederlaag die het socialistische project geleden heeft. Maar het laatste woord kan daarmee niet gesproken zijn: het Verhaal blijft.
ISBN
9789043535991
Pagina's
128
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie

Geloofsopvoeding