Boekhandel Douwes Den Haag

Madeira

Wat & Hoe reisgids

Madeira

Madeira

Madeira

 

Nieuw in 2023! De reisgids Wat & Hoe Reisgids Madeira, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en informatie over de verschillende wijken en diverse kaarten en plattegronden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving Madeira

Wat & Hoe Reisgids Madeira bevat insider tips, ‘must see’ plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan Madeira te halen. Met de Top 10-selectie, duidelijke wandelkaarten en een overzicht van de beste hotspots biedt Wat & Hoe Reisgids Madeira je alle informatie die je nodig hebt.


Het Portugese eiland Madeira heeft een mild klimaat, waardoor je er in ieder seizoen een heerlijke vakantie kunt beleven. Wandelaars kunnen hun hard ophalen op hoge pieken en rode lavavelden. De stad Funchal met zijn elegante winkels, barokke kerken en bruisende markten is een mooie afwisseling tussen al dit natuurschoon.


Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De compacte Wat & Hoe Reisgids geeft de belangrijkste insider tips en ‘must see’ plekken van een bepaalde regio.


ISBN
9789043927154
Pagina's
192
Verschenen
NUR
512
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa