Boekhandel Douwes Den Haag

Can't Hurt Me

Master je mindset en doe het onmogelijke

David Goggins

Can't Hurt Me

Can't Hurt Me

Master je mindset en doe het onmogelijke

Can't Hurt Me

 

Navy SEAL David Goggins vertelt in de New York Times Bestseller ‘Can’t hurt me’ (Nederlandse editie) meeslepend over hoe hij tot zelfdiscipline, mentale weerbaarheid en veerkracht kwam.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Can't Hurt Me

Master je mindset en doe het onmogelijke!Voor David Goggins was zijn kindertijd een nachtmerrie vol armoede, vooroordelen en fysiek misbruik. Door zelfdiscipline, mentale weerbaarheid, veerkracht en hard werken transformeerde Goggins zichzelf van een depressieve jongeman met overgewicht tot een icoon van de Amerikaanse strijdkrachten en een van 's werelds beste duursporters. In Can't Hurt Me vertelt hij zijn levensverhaal en onthult hij dat de meesten van ons slechts 40% van onze capaciteiten benutten. Ze noemen Goggins niet voor niets ‘The toughest motherf*cker on planet earth'.In zijn boek legt hij uit hoe je eelt op je ziel krijgt, zodat niks je kan tegenhouden in het leven. Volgens Goggins moet je jezelf blijven uitdagen: op je werk, tijdens een work-out en in relaties. Hij deelt zijn technieken die ervoor zorgen dat je de confrontatie aandurft te gaan met jezelf en je gepusht wordt beyond your limits.Dit boek gaat over:  • Persoonlijke groei

  • Het overwinnen van tegenslagen

  • Mentale weerbaarheid vergroten

  • Een onbreekbare mindset creëren

  • Fysieke en mentale veerkracht trainen

  • Angsten en obstakels overwinnen

  • Grenzen verleggen

David Goggins inspireerde internationaal al meer dan 5 miljoen lezers met zijn verhaal.“Goggins verhaal is ontstellend, je mond valt er geregeld bij open.”NRC“Het beste motivatie-zelfhulpboek dat ik ooit heb gelezen. Dit boek gaat je kijk op jezelf veranderen en daarmee je leven.” – LezersreviewVoor lezers van ‘Mentale kracht’ en ‘Nu of nooit’ van Dai Carter. En voor kijkers van tv-programma ‘Special Forces’ en ‘Kamp van Koningsbrugge’.
ISBN
9789043929868
Pagina's
384
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Psychologie