Boekhandel Douwes Den Haag

De rokende vulkaan

Sj King & Ellie O'Shea

De rokende vulkaan

De rokende vulkaan

De rokende vulkaan

 

Maak kennis met De acht avonturiers! Een spannende avonturenserie voor jonge lezers vanaf 7 jaar, boordevol interessante weetjes en informatie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,99


Beschrijving De rokende vulkaan

Cheng en Leah gaan op een spannende missie naar Mount Yasur op het eiland Vanuatu. Daar staat een vulkaan op uitbarsten, superspannend! Maar al snel slaat de opwinding over dit explosieve avontuur om in bezorgdheid als ze zich realiseren dat er mensen in gevaar zijn. Ze moeten snel en heldhaftig samenwerken en een reddingsmissie opzetten. Lukt het de avonturiers om iedereen op tijd in veiligheid te brengen?

Boordevol leuke feitjes en illustraties over vulkanen en aardrijkskunde

In de kinderboekenserie De acht avonturiers komen kinderen uit alle hoeken van de wereld samen om problemen op te lossen, mysteries te ontrafelen en kennis te verzamelen over de planeet – en de wereld daarbuiten. Van dinosaurussen tot ruimtevaart en van geschiedenis tot natuur: elk lid van de acht avonturiers heeft zijn eigen expertise. Maak kennis met de hele club kinderen en kom meer te weten over wat elk van hen speciaal maakt! Het perfecte boek voor leergierige kinderen vanaf 7 jaar.


ISBN
9789043934022
Pagina's
128
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Fictie 7 - 9 jaar