Boekhandel Douwes Den Haag

Wolkenstad

Anthony Doerr

Wolkenstad

Wolkenstad

Wolkenstad

 

De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zienOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,99

Ophalen: Nu 6 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wolkenstad

Wolkenstad is een betoverende roman over de kracht van boeken, een lofzang op het menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen.

Vijf buitenbeentjes proberen de wereld rondom hen te begrijpen. In Constantinopel in 1453, in een bibliotheek in het huidige Idaho en op een interstellair schip in de verre toekomst jagen ze ieder hun dromen na terwijl ze vechten om te overleven.

Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst - het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen.

Doerr heeft een werk gecreëerd dat onze onderlinge verbondenheid weerspiegelt - met andere volkeren en met elkaar, met degenen die voor ons leefden en degenen die hier zullen zijn nadat wij verdwenen zijn.


ISBN
9789044362251
Pagina's
640
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
The House of Books

Vertaalde literaire roman, novelle