Boekhandel Douwes Den Haag

Precies zoals hij was

Steef van Gorkum

Precies zoals hij was

Precies zoals hij was

Precies zoals hij was

 

Al sinds de brugklas kijkt Andreas op naar Simon, een flamboyante jongen. Hij is Andreas’ beste vriend en voorbeeld. Wanneer Simon in Londen gaat werken blijft de vriendschap bestaan. Dan stort een vliegtuig neer, met Simon aan boord.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Precies zoals hij was

Al sinds de brugklas kijkt Andreas op naar Simon, een flamboyante jongen. Hij is Andreas’ beste vriend en voorbeeld. Wanneer Simon in Londen gaat werken blijft de vriendschap bestaan.

Dan stort een vliegtuig neer, met Simon aan boord. Andreas is aangeslagen, zeker wanneer hij erachter komt dat Simon veel voor hem heeft verzwegen, en ook voor zijn ouders en vriendin. Leefde hij een dubbelleven?

Andreas probeert zijn ontdekkingen geheim te houden om het beeld van Simon intact te laten: origineel, krachtig, eerlijk. Maar hij raakt steeds verder verstrikt in Simons verleden. En ook de vliegmaatschappij blijkt veel te verbergen te hebben. Precies zoals hij was is een boek waarin niets is wat het lijkt.


Een boek over vriendschap, rouw en verantwoordelijkheid. Moet de waarheid altijd aan het licht komen? En heeft het geloof daarin nog een rol te spelen?


‘Steef van Gorkum schreef een prachtig, spannend en precies boek over alles wat we voor onze beste vrienden doen – of juist niet doen.’ – Edward van de Vendel


ISBN
9789044543704
Pagina's
256
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Geus

Literaire roman, novelle