Boekhandel Douwes Den Haag

Omdat mijn lichaam het wil

Verhalen over lust

Esmee Schenck de Jong

Omdat mijn lichaam het wil

Omdat mijn lichaam het wil

Verhalen over lust

Omdat mijn lichaam het wil

 

De wildste orgieën in literair schoonschriftBeneveld door de liefde, de lust en soms ook de alcohol beschrijft Esmee haar gevoelsrijke erotische belevenissen met een grote liefde voor taal.Ze krijgt een onverwachte driehoeksverhouding met een studiegenoot, ontdekt verschillende soorten orgasmes, zoekt haar weg in de ethische non-monogamie en beleeft veel, heel veel avonturen met wisselende uitkomsten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Omdat mijn lichaam het wil

De wildste orgieën in literair schoonschrift

Beneveld door de liefde, de lust en soms ook de alcohol beschrijft Esmee haar gevoelsrijke erotische belevenissen met een grote liefde voor taal.
Ze krijgt een onverwachte driehoeksverhouding met een studiegenoot, ontdekt verschillende soorten orgasmes, zoekt haar weg in de ethische non-monogamie en beleeft veel, heel veel avonturen met wisselende uitkomsten. Soms absurd, meestal opwindend.
Constant schippert ze tussen haar neurotische aard en haar avontuurzucht, waarbij de laatste het toch telkens weer wint.
Omdat mijn lichaam het wil is een taboe- en genrevrij boek om als een grote reep chocola in een enkele zitting te verslinden. Het is een ode aan de liefde en de seksualiteit als een viering van het leven.

Voordat zij begon als schrijver en kinderboekverkoper werkte Esmee Schenck de Jong (1992) onder meer in de zorg, als B-model, als facilitair manager, in een museum en in een jeugdbibliotheek. Ze publiceerde eerder in de Volkskrant en op platforms als VICE en Stichting Lezen. Omdat mijn lichaam het wil is haar literaire debuut.


ISBN
9789044651812
Pagina's
144
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Literaire roman, novelle