Boekhandel Douwes Den Haag

We hebben het over je gehad

Stéphanie Hoogenberk

We hebben het over je gehad

We hebben het over je gehad

We hebben het over je gehad

 

Liefde kan ingewikkeld zijn, maar vriendschap is nog een stuk lastiger. Wat doe je als je al tweeëntwintig jaar bevriend bent maar steeds een vervelend gevoel aan een afspraak overhoudt? Wie van je vrienden verdraag je twee weken op reis?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving We hebben het over je gehad

Liefde kan ingewikkeld zijn, maar vriendschap is nog een stuk lastiger.

Wat doe je als je al tweeëntwintig jaar bevriend bent maar steeds een vervelend gevoel aan een afspraak overhoudt? Wie van je vrienden verdraag je twee weken op reis? Waar vind je nieuwe vrienden als je oude vrienden kinderen krijgen? Kun je je zomaar bij een bestaande vriendinnengroep aansluiten?

In We hebben het over je gehad schrijft Stéphanie Hoogenberk over haar ervaring met vriendschappen. Ze doet dat even geestig als genadeloos, over haar vriendinnen, maar vooral ook over zichzelf.Stéphanie Hoogenberk (1985) is schrijver en journalist. We hebben het over je gehad is haar literaire debuut.Over Stéphanie Hoogenberk:


‘Stephanie Hoogenberk spaart zichzelf niet in dit ijzersterke debuut. De personages worden met zo’n haarscherpe pen getekend, dat je net zo’n hekel aan ze krijgt als de schrijfster zelf. Ronduit meeslepend zijn de zelfportretten.’

Herman Koch‘Stéphanie beschrijft het leven precies zoals het is, met alle geestige en pijnlijke dingen die mensen doen en zeggen. Dit zijn geen verhalen, het zijn belevenissen. Je wil tegen het boek schreeuwen, je wil je verbergen. Het is echt, en echt gigantisch grappig.’

Cindy Hoetmer‘In toenemende mate de grappigste schrijver van Nederland.’

Henk Spaan


ISBN
9789044655902
Pagina's
224
Verschenen
NUR
301
Druk
7
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Prometheus

Romans