Boekhandel Douwes Den Haag

Compleet handboek Inmaken

De beste bewaartechnieken en de lekkerste recepten

Erika Casparek- Türkkan & Petra Casparek

Compleet handboek Inmaken

Compleet handboek Inmaken

De beste bewaartechnieken en de lekkerste recepten

Compleet handboek Inmaken

 

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.


Niet leverbaar

€ 23,95

Niet leverbaar


Beschrijving Compleet handboek Inmaken

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!

Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren.


ISBN
9789044758061
Pagina's
144
Verschenen
NUR
449
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas