Boekhandel Douwes Den Haag

Versterk je immuniteit

Benedicte LE (DR.) PANSE

Versterk je immuniteit

Versterk je immuniteit

Versterk je immuniteit

 

Een virus kan ons besmetten, ziek maken en via de lucht of door contact overgedragen worden. Maar wat zijn virussen eigenlijk? Waar komen ze vandaan? Wat is het verschil tussen griep en het coronavirus?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Versterk je immuniteit

Een virus kan ons besmetten, ziek maken en via de lucht of door contact overgedragen worden. Maar wat zijn virussen eigenlijk? Waar komen ze vandaan? Wat is het verschil tussen griep en het coronavirus? Hoe werkt je immuunsysteem precies? En wat kan je doen om het te versterken?
In dit boek krijg je uitleg over ziektekiemen en ons weerstandsvermogen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Je vindt raadgevingen om je afweersysteem sterker te maken, compleet met voedingsadvies en sportoefeningen. Een gezonde levensstijl met voldoende herstellende nachtrust, regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd eetpatroon is immers van groot belang om jezelf te beschermen tegen ziekten.
Geef je immuunsysteem vandaag nog een boost en ga de strijd aan met de virussen!


ISBN
9789044759334
Pagina's
128
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas

Gezondheid en geneeskunde