Boekhandel Douwes Den Haag

Onsterfelijke wielerhelden

De grote en kleinde verhalen over de reuzen van de weg

Onsterfelijke wielerhelden

Onsterfelijke wielerhelden

De grote en kleinde verhalen over de reuzen van de weg

Onsterfelijke wielerhelden

 

De grote en kleine verhalen over de reuzen van de weg. Merckx, Coppi, Anquetil, Zoetemelk en nog vele andere onsterfelijke helden hebben de geschiedenis van het wielrennen geschreven. Ook nu staat met o.a.Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Onsterfelijke wielerhelden

De grote en kleine verhalen over de reuzen van de weg.
Merckx, Coppi, Anquetil, Zoetemelk en nog vele andere onsterfelijke helden hebben de geschiedenis van het wielrennen geschreven. Ook nu staat met o.a. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel een nieuwe generatie klaar om het verhaal voort te zetten.

In dit boek maakt de succesvolle illustrator Greg, die ook verschillende wielerboeken schreef, een persoonlijke verzameling van unieke portretten in woord en beeld. Hij beschrijft in een levendige stijl de grote en kleine verhalen van de wielericonen van gisteren, vandaag en morgen.

Zo lees je hoe een zware knieschijfbreuk bijna vroegtijdig een eind maakte aan de carrière van Johan Museeuw, hoe Jan Raas in de Tour het peloton bespeelde om zijn zwakkere prestaties in de bergen op te vangen, en hoe Alaphilippe de Fransen opnieuw laat dromen van een landgenoot in het geel op de Champs-Elysées.

Kortom, verplichte lectuur voor iedere wielerfan!


ISBN
9789044761351
Pagina's
112
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas

Sport en spel