Boekhandel Douwes Den Haag

Het pad naar zelfgenezing

Bevrijd jezelf van je emotionele wonden en vind je levensenergie terug

Natacha Calestreme

Het pad naar zelfgenezing

Het pad naar zelfgenezing

Bevrijd jezelf van je emotionele wonden en vind je levensenergie terug

Het pad naar zelfgenezing

 

Je voelt je moe, ziek, ongelukkig..? Maar wat als onze gezondheidsproblemen de uitdrukking zijn van pijnlijke emoties? Wat als de beproevingen die op ons pad komen veroorzaakt worden door onze angsten en schuldgevoelens?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 27,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het pad naar zelfgenezing

Je voelt je moe, ziek, ongelukkig..? Maar wat als onze gezondheidsproblemen de uitdrukking zijn van pijnlijke emoties? Wat als de beproevingen die op ons pad komen veroorzaakt worden door onze angsten en schuldgevoelens? En wat als onze wonden teruggaan op ons verleden, zelfs over de generaties heen?
Het goede nieuws: je hebt zelf de sleutels in handen om alles te veranderen! In dit boek krijg je 22 rituelen om weer in contact te komen met je lichaam en jezelf te bevrijden van angst en pijn, zodat je zelfverzekerd en vol energie door het leven kan gaan.

Natacha Calestrémé is een bestsellerauteur, journaliste en filmmaakster. Beroepshalve kwam ze in contact met energetisch therapeuten, genezers, mediums en sjamanen en leerde zo de technieken die haar leven voorgoed veranderden. Sindsdien stelt ze de rituelen die voor die transformatie hebben gezorgd voor aan het grote publiek en medische professionals.


ISBN
9789044763164
Pagina's
240
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas

Psychologie