Boekhandel Douwes Den Haag

Dit is Londen

leven en dood in een wereldstad

Ben Judah

Dit is Londen

Dit is Londen

leven en dood in een wereldstad

Dit is Londen

 

Ben Judah biedt in 'Dit is Londen' een rauw, opwindend perspectief op een multiculturele wereldstad - hoe het is om er te leven, te werken, op te groeien, op te voeden, lief te hebben, oud te worden en te sterven.


Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Dit is Londen

Ben Judah biedt in 'Dit is Londen' een rauw, opwindend perspectief op een multiculturele wereldstad - hoe het is om er te leven, te werken, op te groeien, op te voeden, lief te hebben, oud te worden en te sterven. In tien jaar tijd is Londen - de geboortestad van Judah - sterk veranderd. Hedendaags Londen is een stad van immigranten. Meer dan een derde van de Londenaren is over de grens geboren. Mensen uit letterlijk alle windstreken zijn er terechtgekomen, met dromen over werk en vooruitgang. Voor velen komen die niet uit. Dit heeft onuitwisbare effecten op de stad, zowel positieve als negatieve.
Judah dompelt zich onder in de wereld van immigranten, illegalen, bedelaars, gangsters, smerissen en louche handelaars. Hij dineert met oligarchen, slaapt onder de blote hemel en werkt op bouwplaatsen. De verhalen die hij optekent zijn soms van een hartverscheurende uitzichtloosheid, maar getuigen ook van groot mededogen. De ontwikkeling die Judah schetst is niet beperkt tot Londen, het is de toekomst van elke grote Europese stad.


ISBN
9789045033228
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren