Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheime leven van de ziel

Een handleiding

Sabine Wery von Limont

Het geheime leven van de ziel

Het geheime leven van de ziel

Een handleiding

Het geheime leven van de ziel

 

Je kunt haar niet zien, maar ze is wel voelbaar en ook meetbaar: je ziel is je onzichtbare orgaan. De ziel bepaalt ons denken en voelen. Aan wie we onszelf willen binden, hoe we omgaan met mensen en of we tevreden zijn in ons leven.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het geheime leven van de ziel

Je kunt haar niet zien, maar ze is wel voelbaar en ook meetbaar: je ziel is je onzichtbare orgaan. De ziel bepaalt ons denken en voelen. Aan wie we onszelf willen binden, hoe we omgaan met mensen en of we tevreden zijn in ons leven. De ziel staat in verbinding met je hersenen, je hormonen en je immuunsysteem. Sabine Wery von Limont analyseert de werking en de strategie├źn van de ziel en vertelt hoe de ziel haar noden en behoeften duidelijk maakt. De observaties gaan gepaard met voorbeelden uit haar psychotherapeutische praktijk. Hoe krijg je een evenwichtige en gezonde ziel? En wat moet er in iemands leven gebeurd zijn als paniekaanvallen, een burn-out of depressies
het leven bepalen? Sabine Wery von Limont geeft ook manieren aan waarop we kunnen rechttrekken wat misgelopen is. Het geheime leven van de ziel is een ideale gids voor onze ziel, om onszelf en anderen beter te begrijpen.


ISBN
9789045037349
Pagina's
336
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren