Boekhandel Douwes Den Haag

Stadse beestjes

verrassende dierenverhalen van de straat

Remco Daalder

Stadse beestjes

Stadse beestjes

verrassende dierenverhalen van de straat

Stadse beestjes

 

Maak kennis met de dieren die de stad te bieden heeft. In deze verrassende verhalen, met illustraties van Barbara Wichers Hoeth, neemt Remco Daalder je mee op zijn ontdekkingsreizen door de stad.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Stadse beestjes

In de stad ben je nooit alleen. Kraaien en slechtvalken houden je vanaf dakranden en bouwkranen in de gaten. Ratten speuren onder terrastafeltjes naar etensresten. Reusachtige spinnen schuifelen rond op de perrons van de metro. Maar de stad biedt ook onderdak aan talrijke beesten die het leven veraangenamen. Ontmoet de acrobatische halsbandparkiet Pipo, de gepensioneerde wespen die nog even van het leven genieten en de vlinders die over de Pyreneeën vliegen om Nederland te bereiken.
In dit boek verkent bioloog Remco Daalder in meer dan vijftig verrassende verhalen het dierlijke leven in de stad. Vanuit zijn woonplaats Amsterdam neemt hij de lezer mee op zijn avontuurlijke ontdekkingsreizen. Van nieuwbouwwijken tot achterafsteegjes, van pleinen tot flatgebouwen en van parken tot je eigen portiek: dieren vind je overal.


ISBN
9789045048178
Pagina's
176
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas Contact

Natuur