Boekhandel Douwes Den Haag

Leven op je eigen voorwaarden

de volgende stap in vrijheid

OSHO

Leven op je eigen voorwaarden

Leven op je eigen voorwaarden

de volgende stap in vrijheid

Leven op je eigen voorwaarden

 

Tientallen jaren na de roerige jaren '60 staat er opnieuw een generatie op die de politieke en economische structuren en hun tekortkomingen uitdaagt en bekritiseert. Maar deze generatie heeft de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de menselijke vrijheid naar een hoger niveau te brengen.


Niet leverbaar

€ 13,99

Niet leverbaar

Beschrijving Leven op je eigen voorwaarden

Tientallen jaren na de roerige jaren '60 staat er opnieuw een generatie op die de politieke en economische structuren en hun tekortkomingen uitdaagt en bekritiseert. Maar deze generatie heeft de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de menselijke vrijheid naar een hoger niveau te brengen. "Leven op je eigen voorwaarden" steunt deze nieuwe generatie in het uitbreiden van het begrip vrijheid en de zoektocht naar nieuwe systemen voor de mensheid.

Met de serie "Life Essentials" starten we een reeks die zich richt op de belangrijkste aspecten in het leven van een individu. Elk deel bevat tijdloze en altijd actuele onderzoeken en discussies over vragen die essentieel zijn voor onze persoonlijke zoektocht naar de betekenis en bedoeling van ons leven, gericht op vragen specifiek voor ons innerlijke leven en kwaliteit van ons bestaan.

OSHO is bekend om zijn revolutionaire bijdrage aan de wetenschap van innerlijke transformatie, met een benadering van meditatie die bij het verhoogde tempo van het huidige leven past. Zijn unieke OSHO Actieve Meditaties zijn opgezet om eerst de opgehoopte stress in het lichaam en geest los te laten, zodat het gemakkelijker is een ervaring van stilte en gedachtevrije ontspanning in het dagelijks leven mee te nemen.


ISBN
9789045317809
Pagina's
136
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Inspiread

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren