Boekhandel Douwes Den Haag

Doeboek voor kids

vol. 1

Blackie Books

Doeboek voor kids

Doeboek voor kids

vol. 1

Doeboek voor kids

 

De zomer is bij uitstek de tijd om jezelf te vermaken en uit te rusten, en de beste manier om te relaxen en plezier te maken, is door je brein in beweging te houden (en niet uit te laten drogen in de zon) terwijl je ook nog eens verbazingwekkend leuke dingen ontdekt.Leverbaar

€ 14,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Doeboek voor kids

De zomer is bij uitstek de tijd om jezelf te vermaken en uit te rusten, en de beste manier om te relaxen en plezier te maken, is door je brein in beweging te houden (en niet uit te laten drogen in de zon) terwijl je ook nog eens verbazingwekkend leuke dingen ontdekt. Zoek een mooi plekje, waar dan ook, pak een potlood en sla dit boek open.

Geniet van het Doeboek voor Kids thuis, op het strand, in het park, in het zwembad, op vakantie, met klasgenoten, met familie of lekker in je eentje!

Wandel door doolhoven en vind de uitgang - Los raadsels op - Ontdek ongelofelijke dingen over dieren, sterrenkunde en de natuur - Stoel je kennis over films en superhelden op de proef - Los anagramen, kruiswoordpuzzels, rekensommen en logische problemen op - En boven alles... heb de tijd van je leven!


ISBN
9789045328096
Pagina's
80
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Kinderen en Jeugd