Boekhandel Douwes Den Haag

Succes voor Dummies

Dirk Zeller

Succes voor Dummies

Succes voor Dummies

Succes voor Dummies

 

Of we het nu leuk vinden of niet, een groot deel van wat we in het leven doen wordt door gewoonten beheerst. Wat nog belangrijker is dat gewoonten ons ertoe kunnen aanzetten om in bepaalde patronen te denken en te voelen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 32,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Succes voor Dummies

Of we het nu leuk vinden of niet, een groot deel van wat we in het leven doen wordt door gewoonten beheerst. Wat nog belangrijker is dat gewoonten ons ertoe kunnen aanzetten om in bepaalde patronen te denken en te voelen. Omdat gewoonten zo sterk zijn, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de gewoonten die het effectiefst zijn. In Succes voor Dummies geeft bestsellerauteur Dirk Zeller beproefde adviezen over het ontwikkelen, opbouwen en in stand houden van winnende gewoonten en zo succes te boeken.
Success voor Dummies is een goudmijn van verrassende inzichten en praktische tips om succes te boeken. In wat voor levensfase je ook bent, het boek kan je snel op weg helpen naar het succes dat je wilt en verdient. Met humor, warmte en veel praktische wijsheid helpt Dirk Zeller je daarbij.
Alles wat je nu bent en alles wat je ooit zult bereiken, wordt bepaald door de kwaliteit van de gewoonten die jou vormen. Door goede gewoonten te bedenken en positief gedrag aan te nemen, kun jij ook succesvol worden en een welvarend leven leiden.
Dirk Zeller wordt internationaal erkend als een van de belangrijkste sprekers en coaches op het gebied van verkoop, succes, tijdmanagement en peakperformance. Dirks beproefde systemen en strategieën nemen gewone performers bij de hand en transformeren ze tot buitengewone performers. Zellers strategieën op het gebied van rijkdom en succes stellen iedereen in staat om financiële onafhankelijkheid in zijn leven te bereiken.


ISBN
9789045356617
Pagina's
400
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren