Boekhandel Douwes Den Haag

De kleine Advocatuur voor Dummies

NOvA

De kleine Advocatuur voor Dummies

De kleine Advocatuur voor Dummies

De kleine Advocatuur voor Dummies

 

In 'De kleine Advocatuur voor Dummies' lees je alles over de advocatuur en de rol van advocaten in de Nederlandse rechtsstaat. Zo kom je meer te weten over het beroep van advocaat, hoe een advocaat jou kan bijstaan en aan welke regels een advocaat zich daarbij moet houden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 9,99


Beschrijving De kleine Advocatuur voor Dummies

In 'De kleine Advocatuur voor Dummies' lees je alles over de advocatuur en de rol van advocaten in de Nederlandse rechtsstaat. Zo kom je meer te weten over het beroep van advocaat, hoe een advocaat jou kan bijstaan en aan welke regels een advocaat zich daarbij moet houden. Misschien lijkt het je een mooi vak en wil je ook advocaat worden? Of wil je misschien weten hoe je een advocaat kunt vinden die jou kan helpen met een juridisch probleem? Alles hierover en nog veel meer lees je terug in dit boek.

De Nederlandse orde van advocaten (NOvA) is de publiekrechtelijke beroepsorganisatie voor de advocatuur. De NOvA bevordert dat advocaten op een goede manier hun vak uitoefenen, met als doel dat mensen kunnen opkomen voor hun recht in een goed functionerende Nederlandse rechtsstaat. Dat doet de NOvA onder andere met een goede beroepsopleiding, het opstellen van (gedrags)regels en door bij te dragen aan de kwaliteit van en toezicht op de advocatuur.


ISBN
9789045356624
Pagina's
160
Verschenen
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies