Boekhandel Douwes Den Haag

DGT voor Dummies

Gillian Galen & Blaise Aguirre

DGT voor Dummies

DGT voor Dummies

DGT voor Dummies

 

Dialectische gedragstherapie (DGT) is een van de populairste - en effectiefste - behandelingen voor mensen die worstelen met onstabiele en snel veranderende emoties, negatieve denkpatronen en schadelijk gedrag.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving DGT voor Dummies

Dialectische gedragstherapie (DGT) is een van de populairste - en effectiefste - behandelingen voor mensen die worstelen met onstabiele en snel veranderende emoties, negatieve denkpatronen en schadelijk gedrag. Het combineert elementen van cognitieve gedragstherapie met oosterse mindfulness- en acceptatiestrategieën. Dit boek maakt DGT gemakkelijk te begrijpen en leert je vaardigheden om met pijnlijke emoties, stressvolle situaties en stormachtige relaties om te gaan. Het kan je helpen bij emotioneel lijden, depressie, fobieën, stress, angst en helpt je de controle terug te krijgen in je leven.

Gillian Galen, PsyD is psychologie-instructeur aan de Harvard Medical School en programmahoofd van de 3East Girls Residential DBT Treatment Program bij McLean Hospital in Belmont, Massachusetts.

Blaise Aguirre, MD is het medische hoofd van 3East, een DGT-continuüm van zorg in McLean Hospital in Belmont, Massachusetts en DGT-Trainer.


ISBN
9789045357737
Pagina's
440
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies

Psychologie