Boekhandel Douwes Den Haag

Cryptovaluta minen voor Dummies

Matt Millen & Peter Kent

Cryptovaluta minen voor Dummies

Cryptovaluta minen voor Dummies

Cryptovaluta minen voor Dummies

 

Een betrouwbare en overzichtelijke duik in de wondere wereld van cryptovaluta minen! Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency.


Direct te downloaden

€ 19,99


Beschrijving Cryptovaluta minen voor Dummies

Een betrouwbare en overzichtelijke duik in de wondere wereld van cryptovaluta minen!

Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency. Dit boek deelt de inzichten van twee insiders in de cryptovaluta, waarbij ze de benodigde hardware, software en strategie├źn analyseren voor het minen van de cryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Monero, LiteCoin en Dash. Ben je bekend met cryptovaluta en ben je er klaar voor om te gaan minen? Wil je de curve voor blijven en je opbrengsten maximaliseren? Dit toegankelijke boek maakt het eenvoudig om direct te starten!

Peter Kent schrijft al sinds 1993 over internet en is auteur van talloze boeken, columns en tijdschriftartikelen over internetgerelateerde onderwerpen.

Tyler Bain is elektrisch ingenieur en heeft al jarenlang professionele ervaring met het minen van cryptovaluta. Als Certified Bitcoin Professional focust hij zich op de veerkracht en mechanica van het minen.


ISBN
9789045358390
Pagina's
376
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Voor Dummies