Boekhandel Douwes Den Haag

Strovuur

Gerwin van der Werf

Strovuur

Strovuur

Strovuur

 

In Strovuur van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Strovuur

In Strovuur van Gerwin van der Werf besluit de zeventienjarige Fay aan het einde van een bloedhete zomer om met haar neef Elvin naar Parijs te reizen. Fay draagt een groot verdriet met zich mee, Elvin heeft een kort lontje, zijn Mitsubishi Sapporo heeft zijn beste tijd gehad. Ze komen dan ook al snel in de problemen: een hoop pech en vreemde ontmoetingen op het sinistere Vlaamse en Franse platteland maken van de reis een beproeving. Als Fay een zestiende-eeuws koorboek uit een klooster steelt, dreigt de boel te escaleren. Maar wat gebeurt er echt en wat zit er in Fays hoofd?

Strovuur is een roadnovel met de bravoure van de jeugd. Zelden wist een schrijver de stem van een jong meisje zo goed te vangen.

Gerwin van der Werf (1969) is muziekleraar op een internationale school, columnist en recensent voor 'Trouw'.


ISBN
9789046314098
Pagina's
304
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Literaire roman, novelle