Boekhandel Douwes Den Haag

Zie mij graag

Sarah Meuleman

Zie mij graag

Zie mij graag

Zie mij graag

 

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren.Tijdelijk niet leverbaar

€ 35,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Zie mij graag

De Vlaamse zusjes Lieve en Margot rijden met hun vader, bestsellerauteur Saul Mertens, terug naar huis na een feestelijke avond als de auto van de weg raakt en verongelukt. Niemand begrijpt hoe het ongeluk op zo'n stille landweg heeft kunnen gebeuren. Vijftien jaar later worstelen beide zussen nog steeds met de gevolgen. Wanneer de excentrieke Saul verwikkeld raakt in de geruchtmakende verdwijningszaak van een jong meisje, heeft dat ingrijpende consequenties voor zijn dochters. Lieve keert terug naar de plek waar ze is opgegroeid om te achterhalen wat er is gebeurd. Hoe sterk zijn familiebanden? En hoeveel kun je vergeven? Zie mij graag is een zinderende Vlaams-Nederlandse roman vol tederheid en suspense, over familie, verlangens en fantomen. Over weglopen van het verleden en toch weer omkijken. Over bang zijn om pijn te doen en toch weer te kwetsen. Over hoever we gaan om gezien te worden. Als wie we zijn. Of wie we liever waren geweest.

Sarah Meuleman is een Vlaams auteur. Ze schreef voor diverse bladen, van Vrij Nederland tot Vogue. Haar debuutroman werd genomineerd voor De Bronzen Uil en in Amerika en Canada uitgegeven als Find Me Gone, waar het lovende recensies oogstte.


ISBN
9789046314104
Pagina's
424
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Literaire roman, novelle