Boekhandel Douwes Den Haag

Rosalinds leugen

Muna Shehadi

Rosalinds leugen

Rosalinds leugen

Rosalinds leugen

 

De drie dochters van filmster Jillian Croft en haar beroemde echtgenoot Daniel groeien op in weelde, ook na de tragische dood van hun moeder. Jaren later staat hun wereld op zijn kop, als ze een medische verklaring vinden waaruit blijkt dat Jillian nooit zwanger kon zijn geweest.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 39,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Rosalinds leugen

De drie dochters van filmster Jillian Croft en haar beroemde echtgenoot Daniel groeien op in weelde, ook na de tragische dood van hun moeder. Jaren later staat hun wereld op zijn kop, als ze een medische verklaring vinden waaruit blijkt dat Jillian nooit zwanger kon zijn geweest. Olivia en Eve willen er het fijne niet van weten, maar mid­delste zus Rosalind kan het niet loslaten. Ze heeft zich altijd anders gevoeld en wil weten hoe het zit. Drie geheime schriften leiden haar naar Leila Allerton, een operazangeres uit New Jersey, en haar grote, warme gezin met Libanese roots. Onder valse voorwendselen sluit ze vriendschap met de familie. Durft ze te vertellen wat haar werkelijk drijft?
Rosalinds leugen is het eerste deel in De drie dochters-trilogie, waarin drie zussen op zoek gaan naar hun verleden.
MUNA SHEHADI las als kind al zoveel dat ze vastbesloten was zelf ook schrijver te worden. Ze groeide op in New Jersey, woont in Wisconsin en heeft een vakantiehuis aan de kust van Maine: plekken die allemaal terugkomen in De drie dochters-trilogie.


ISBN
9789046314326
Pagina's
554
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Vertaalde literaire roman, novelle