Boekhandel Douwes Den Haag

Minnaar

Ilse Ruijters

Minnaar

Minnaar

Minnaar

 

Minnaar is Ilse Ruijters op haar best: een thriller over liefde, bedrog, seks en moord. Een gepassioneerde liefdesaffaire verandert in een levensgevaarlijke nachtmerrie. Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 36,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Minnaar

Minnaar is Ilse Ruijters op haar best: een thriller over liefde, bedrog, seks en moord. Een gepassioneerde liefdesaffaire verandert in een levensgevaarlijke nachtmerrie. Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drieëntwintigjarige kitesurfer, nota bene op haar verjaardag. Ze voelt zich steeds schuldiger over het bedrog, maar als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.
Ilse Ruijters is freelance presentatrice, tekstschrijver en columniste. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops. Nadat ze een aantal schrijfwedstrijden won, maakte ze met De onderkant van sneeuw haar debuut.


ISBN
9789046314364
Pagina's
446
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Literaire thriller