Boekhandel Douwes Den Haag

Schaduwstad - Grote Letter Uitgave

Elisabeth Day

Schaduwstad - Grote Letter Uitgave

Schaduwstad - Grote Letter Uitgave

Schaduwstad - Grote Letter Uitgave

 

De levens van vier mensen worden onlosmakelijk met elkaar verbonden door één onvergeeflijke daad Howard Pink is een selfmade miljonair die zijn leven koopt en gewend is aan macht en geld. Maar achter dit flinterdunne masker schuilt een man die gebukt gaat onder de verdwijning van zijn dochter jaren geleden.Nog te verschijnen

€ 46,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Schaduwstad - Grote Letter Uitgave

De levens van vier mensen worden onlosmakelijk met elkaar verbonden door één onvergeeflijke daad

Howard Pink is een selfmade miljonair die zijn leven koopt en gewend is aan macht en geld. Maar achter dit flinterdunne masker schuilt een man die gebukt gaat onder de verdwijning van zijn dochter jaren geleden. Wanneer hij een onvergeeflijke daad begaat, raken de levens van hem, zijn jonge slachtoffer, een ambitieuze journaliste en een oudere dame voor altijd met elkaar verstrengeld op een manier die geen van allen ooit had kunnen vermoeden. Net als in Het feest heeft Elizabeth Day met Schaduwstad een plotgedreven roman geschreven over de kloof tussen de Britse klassen, tussen rijk en arm, tussen hen voor wie deuren zich openen en anderen die met moeite overleven. Met haarscherpe pen zet ze haar personages neer en snijdt ze ongemakkelijke thema’s aan: een onvergetelijke roman voor iedereen die genoten heeft van Het feest!

Elizabeth Day is journalist en schreef voor onder andere The Evening Standard, The Sunday Telegraph en Elle. Ze groeide op in Noord-Ierland en studeerde geschiedenis aan Cambridge.


ISBN
9789046314494
Pagina's
570
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
XL, Uitgeverij

Vertaalde literaire roman, novelle