Boekhandel Douwes Den Haag

Hier en nu

grote letter uitgave

Thich Nhat Hanh

Hier en nu

Hier en nu

grote letter uitgave

Hier en nu

 

In Hier en nu laat Thich Nhat Hanh je de vrijheid en het geluk van het leven in het heden ontdekken. Hij benadrukt de kracht van mindfulness om ons leven te veranderen. Hij legt uit dat mindfulness geen uitvlucht of ontsnapping is.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,00

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Hier en nu

In Hier en nu laat Thich Nhat Hanh je de vrijheid en het geluk van het leven in het heden ontdekken. Hij benadrukt de kracht van mindfulness om ons leven te veranderen. Hij legt uit dat mindfulness geen uitvlucht of ontsnapping is. Het gaat om bewust leven en aanwezig zijn in het hier en nu. Het is echte vrijheid - en zonder deze vrijheid is er geen geluk.

In een liefdevolle persoonlijke retraite biedt Thich Nhat Hanh je een groot aantal eenvoudige en effectieve oefeningen voor elke dag om mindfulness te beleven. Oefeningen zoals ademen met aandacht, glimlachen, het herhalen van positieve uitspraken en intens luisteren brengen rust en harmonie in je leven. Ook helpen ze je om emotionele pijn de baas te worden en kun je echte liefde en compassie laten zien in relaties met anderen.


ISBN
9789046322994
Pagina's
168
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij XL

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren