Boekhandel Douwes Den Haag

Het geheim van lange liefde

Waarom je door een lange relatie langer leeft, gezonder en gelukkiger bent

Werner Bartens

Het geheim van lange liefde

Het geheim van lange liefde

Waarom je door een lange relatie langer leeft, gezonder en gelukkiger bent

Het geheim van lange liefde

 

Hoe houd je een lange relatie goed? In dit verrassende boek vind je alles wat écht belangrijk is in een duurzame en stabiele relatie. Geen praktische tips, maar heldere inzichten op basis van wetenschappelijk onderzoek.Werner Bartens bespreekt de grote vragen die iedereen met een lange relatie zichzelf wel eens stelt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het geheim van lange liefde

Hoe houd je een lange relatie goed? In dit verrassende boek vind je alles wat écht belangrijk is in een duurzame en stabiele relatie. Geen praktische tips, maar heldere inzichten op basis van wetenschappelijk onderzoek.
Werner Bartens bespreekt de grote vragen die iedereen met een lange relatie zichzelf wel eens stelt. Wat als je twijfelt of je samen nog een toekomst ziet? Kun je ingesleten patronen veranderen? Hoe houd je je relatie goed als je samen een nieuwe fase ingaat, bijvoorbeeld als er een kind op komst is, de kinderen op zichzelf gaan wonen of het pensioen in zicht komt?
Dit boek biedt een nieuwe en uitvoerige blik op de waarde van lange liefde. Het laat zien hoe een goede relatie werkt, en waarom mensen met een lange relatie langer leven, gezonder en gelukkiger zijn.

'Werner Bartens slaagt er altijd in om ingewikkelde onderwerpen feitelijk en helder uit te leggen. Toegankelijk en prikkelend tegelijk: een zeldzaamheid!' MDR


ISBN
9789046828700
Pagina's
304
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Gezondheid en geneeskunde