Boekhandel Douwes Den Haag

De magie van Max

De magie van Max Verstappen

Jaap de Groot

De magie van Max

De magie van Max

De magie van Max Verstappen

De magie van Max

 

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen.De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 12,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De magie van Max

De Formule 1 staat in Nederland weer op de kaart. Jaap de Groot beschrijft in De magie van Max hoe het zover heeft kunnen komen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het succes van Max Verstappen.
De Groot volgde Verstappen vanaf het begin van zijn carrière op de voet en schetst een onthullend beeld van een jonge autocoureur en het effect van zijn prestaties op een heel land. Tot ver buiten het circuit aan toe.
Geïnspireerd door een uniek sporttalent werden ondernemers, politici, bedrijven en zelfs een complete gemeente in beweging gezet. Met als kers op de taart de terugkeer van de Grand Prix van Nederland.


ISBN
9789046829288
Pagina's
192
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuw Amsterdam

Sport en spel