Boekhandel Douwes Den Haag

De geheimen van het Italiaanse eiland

Drie zussen. Drie liefdes. Drie keuzes.

Barbara Josselsohn

De geheimen van het Italiaanse eiland

De geheimen van het Italiaanse eiland

Drie zussen. Drie liefdes. Drie keuzes.

De geheimen van het Italiaanse eiland

 

Nieuwe bestsellerserie voor de lezers van Lucinda Riley en Soraya Lane. Drie zussen gaan in het geheim naar een Italiaans eiland om hun rijke oom om hulp te vragen. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en verliezen ze elkaar uit het oog.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving De geheimen van het Italiaanse eiland

Nieuwe bestsellerserie voor de lezers van Lucinda Riley en Soraya Lane

New York, heden. Mia is diep bedroefd na het overlijden van haar geliefde oma Annalisa. Maar dan vindt ze een brief uit Italië in haar nagelaten spullen. Haar oma heeft haar nooit verteld over haar verleden, en al helemaal niet over het prachtige Italiaanse kasteel waar ze ooit een zomer doorbracht die haar leven voorgoed zou veranderen.
Italië, 1943. Annalisa reist in het geheim met haar twee jongere zussen naar het eiland van Parissi, om haar rijke oom om hulp te vragen. Wat ze niet verwacht is dat ze er haar passie zal ontdekken, verliefd zal worden en plotseling alles achter zal moeten laten wat haar lief is.

De geheimen van het Italiaanse eiland is het eerste deel van de onvergetelijke serie Het Italiaanse eiland, vol liefde, mysterie en de onverbrekelijke band tussen zussen.


ISBN
9789046832196
Pagina's
352
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Oceaan

Vertaalde literaire roman, novelle