Boekhandel Douwes Den Haag

Op het allerlaatste moment

'Een mini-meesterwerk over vrouwen en mannen.' The Irish Times

Claire Keegan

Op het allerlaatste moment

Op het allerlaatste moment

'Een mini-meesterwerk over vrouwen en mannen.' The Irish Times

Op het allerlaatste moment

 

adembenemend scherp inzicht in liefde, begeerte, verraad, en de altijd intrigerende verhoudingen tussen vrouwen en mannenNa een rustige vrijdag op kantoor in Dublin, reist Cathal met de bus naar huis en piekert over Sabine, de vrouw met wie hij zijn leven had kunnen delen als hij anders gehandeld had.


Leverbaar

€ 17,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Op het allerlaatste moment

adembenemend scherp inzicht in liefde, begeerte, verraad, en de altijd intrigerende verhoudingen tussen vrouwen en mannen

Na een rustige vrijdag op kantoor in Dublin, reist Cathal met de bus naar huis en piekert over Sabine, de vrouw met wie hij zijn leven had kunnen delen als hij anders gehandeld had. 's Avonds, alleen voor de televisie met een fles champagne, blijven de gedachten aan Sabine en andere vrouwen hem achtervolgen en wordt de ware betekenis van de dag onthuld.
Is het een gebrek aan vrijgevigheid dat de relatie tussen mannen en vrouwen in de weg staat? Deze vraag wordt door Keegan messcherp invoelbaar gemaakt.

'Keegan is de godin van kleine dingen. Haar vermogen om een hele wereld op te roepen met een paar woorden, of een volledige relatie met slechts een paar pennenstreken, is ronduit wonderbaarlijk.' The Herald

De pers over Pleegkind en Dit soort kleinigheden:
'Overdonderend en hartverscheurend.' Trouw
'Zeer indrukwekkend. ****' De volkskrant
'Prachtig. ****' NRC


ISBN
9789046832318
Pagina's
112
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wereldbibliotheek

Vertaalde literaire roman, novelle