Boekhandel Douwes Den Haag

Hoogvliegers

effectiever communiceren met DISC

Daniel Silvert & Merrick Rosenberg

Hoogvliegers

Hoogvliegers

effectiever communiceren met DISC

Hoogvliegers

 

Met sommige collega’s of medewerkers wil de samenwerking maar niet vlotten. Zij pakken de zaken heel anders aan en de communicatie verloopt stroef. Het is alsof je tegen een muur praat – maar misschien denken zij wel hetzelfde!Direct te downloaden

€ 4,99


Beschrijving Hoogvliegers

Met sommige collega’s of medewerkers wil de samenwerking maar niet vlotten. Zij pakken de zaken heel anders aan en de communicatie verloopt stroef. Het is alsof je tegen een muur praat – maar misschien denken zij wel hetzelfde!
Hoogvliegers geeft met het DISC-model een verrassend helder inzicht in de redenen waarom de samenwerking stokt. Bent u Daadkrachtig, Interactief, Steun gevend of Consciëntieus? En wat voor iemand is degene met wie u te maken hebt? Door te snappen hoe mensen denken en communiceren kun je anderen op een constructieve manier tegemoetkomen, zonder je eigen persoonlijkheid geweld aan te doen.
Aan de hand van een vlot geschreven parabel met een uitgebreide analyse achteraf biedt Hoogvliegers alle handvatten voor slagvaardiger en prettiger samenwerken.


ISBN
9789047006596
Pagina's
1
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie