Boekhandel Douwes Den Haag

Invloed is je superkracht

Word iemand tegen wie iedereen ja wil zeggen

Zoë Chance

Invloed is je superkracht

Invloed is je superkracht

Word iemand tegen wie iedereen ja wil zeggen

Invloed is je superkracht

 

Veel mensen vinden het bewust gebruiken van tactieken om invloed uit te oefenen manipulatief of dwingend. Dat is ook niet zo gek, aangezien zelfs overtuigingsexperts zoals Robert Cialdini en Chris Voss ons aanmoedigen om ‘invloedwapens te gebruiken om tegenstanders te verslaan’.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Invloed is je superkracht

Veel mensen vinden het bewust gebruiken van tactieken om invloed uit te oefenen manipulatief of dwingend. Dat is ook niet zo gek, aangezien zelfs overtuigingsexperts zoals Robert Cialdini en Chris Voss ons aanmoedigen om ‘invloedwapens te gebruiken om tegenstanders te verslaan’. Ons beeld van ‘invloed’ is besmet geraakt door onbetrouwbare, hebzuchtige mensen. Maar als je mensen vraagt of ze meer invloed zouden willen hebben, dan is het antwoord altijd ja; invloed geeft ons macht en de kans om verandering teweeg te brengen. Zoe Chance helpt je over de drempel heen en leert je om invloed op een positieve manier als superkracht te gebruiken.
Met inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen laat Chance zien welke misvattingen over invloed we los moeten laten – zoals het idee dat mensen je onaardig vinden als je meer van ze vraagt – en leert je om charismatisch, creatief en zelfverzekerd te onderhandelen. Chance helpt je een connectie te vinden met je aangeboren overtuigingsvaardigheden en die te versterken om het leven beter te maken voor iedereen, te beginnen met jezelf.


ISBN
9789047012634
Pagina's
304
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie