Boekhandel Douwes Den Haag

De happy-happymethode

vijf stappen om met iedereen een akkoord te bereiken

Lars-Johan Åge

De happy-happymethode

De happy-happymethode

vijf stappen om met iedereen een akkoord te bereiken

De happy-happymethode

 

Wat zou er gebeuren als je vaker een gunstige reactie kreeg op jouw ideeën, meningen, plannen en voorstellen? Je zou succesvoller zijn en de kwaliteit van je werk- en privéleven zou aanzienlijk verbeteren, stelt de Zweedse hoogleraar Lars-Johan Åge.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De happy-happymethode

Wat zou er gebeuren als je vaker een gunstige reactie kreeg op jouw ideeën, meningen, plannen en voorstellen? Je zou succesvoller zijn en de kwaliteit van je werk- en privéleven zou aanzienlijk verbeteren, stelt de Zweedse hoogleraar Lars-Johan Åge. De achterliggende gedachte van zijn happy happy-methode is dat we meer succes en voldoening ervaren, wanneer we erin slagen met anderen samen te werken op een manier die alle betrokkenen echt tevreden stelt. Daarbij gaat het niet alleen over welke beslissingen er uiteindelijk genomen worden, maar ook over het proces van samenwerken zelf. De happy happy-methode focust op de uitkomst, de relatie, de samenwerking en de toekomst.
Met de onmiddellijk toepasbare vijf stappen uit dit boek slaag je er in bij elke situatie die je tegenkomt de ultieme win-winuitkomst te bereiken, of beter nog dan win-win eigenlijk, want: happy happy!
De happy happy-methode is meer dan een methode; het is een manier van leven die iedereen gelukkiger maakt.


ISBN
9789047013174
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren