Boekhandel Douwes Den Haag

De notenkraker

Oplossingen voor 40 herkenbare veranderdilemma's

Anne Kloosterboer

De notenkraker

De notenkraker

Oplossingen voor 40 herkenbare veranderdilemma's

De notenkraker

 

Goed in staat zijn veranderingen door te voeren is een belangrijke verantwoordelijkheid van iedere leider. Een verantwoordelijkheid die in de dagelijkse praktijk vraagt om het kraken van lastige dilemma’s.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De notenkraker

Goed in staat zijn veranderingen door te voeren is een belangrijke verantwoordelijkheid van iedere leider. Een verantwoordelijkheid die in de dagelijkse praktijk vraagt om het kraken van lastige dilemma’s. De bestaande veranderliteratuur geeft prachtige vergezichten over welke stappen je zou moeten zetten in een verandertraject, maar biedt onvoldoende houvast om de dilemma’s die je gaandeweg tegenkomt op te lossen. Want hoe krijg je een kostenbesparingsoperatie echt aan de praat? Welke stap kun je zetten wanneer de strategie-implementatie stokt in de middenlaag van de organisatie? Of hoe voorkom je dat, net wanneer je denkt het veranderingstraject afgerond te hebben, mensen weer teruggrijpen naar het oude?
Bedrijfskundige en change expert Anne Kloosterboer ontrafelt de veertig meest voorkomende dilemma’s bij organisatieontwikkeling en -verandering die zij keer op keer tegenkomt. Daarbij gaat het om vraagstukken die spelen op individueel, team- en organisatieniveau.
De notenkraker is zo opgezet dat je binnen één minuut inzicht krijgt in de aard van jouw dilemma en doorverwezen wordt naar de op maat gesneden oplossingsrichting. Een boek om erbij te pakken
zodra organisatieverandering start, vertraagt of vastloopt.


ISBN
9789047013532
Verschijnt
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren