Boekhandel Douwes Den Haag

De kampvuurvraag

Onno Aerden

De kampvuurvraag

De kampvuurvraag

De kampvuurvraag

 

Welke stappen kun je zetten voor een fijner leven? Aerden helpt je op weg. Stel de juiste vragen, houd je vrije tijd ‘vrij’ en verbind je verleden met je toekomst.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De kampvuurvraag

In ‘De kampvuurvraag’ laat Onno Aerden zien dat er nogal wat dingen in je leven zijn die, als je niet uitkijkt, stilletjes de regie van je overnemen. De wensen van je baas of je opdrachtgevers, de zorg voor je gezin, de Zoom-afspraken in je agenda en alle rekeningen die telkens weer dringend betaald moeten worden.

Bekruipt jou ook weleens het gevoel: waar blijf ik in dit verhaal? In ‘De kampvuurvraag’ daagt Onno Aerden je uit om nú te kijken naar de manier waarop je je leven invult en niet te wachten tot na je pensioen. Met zijn persoonlijke verhaal inspireert hij je na te denken over wat je momenteel doet en wat je zou wíllen doen. De oefeningen leiden tot meer inzicht in jouw eigen diepste wensen. Daarnaast biedt hij je instrumenten voor een bewust en betekenisvol leven waarmee je eenvoudig aan de slag kunt.


ISBN
9789047015086
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie