Boekhandel Douwes Den Haag

Groei is een mindset

Kom los van je vastgeroeste overtuigingen en ontwikkel je talent

Bart Heuvingh & Tim Koning

Groei is een mindset

Groei is een mindset

Kom los van je vastgeroeste overtuigingen en ontwikkel je talent

Groei is een mindset

 

Alles lijkt tegenwoordig te draaien om cijfers en prestaties. Als je het slecht doet op je werk, onvoldoendes haalt op school of niet in het selectieteam komt van je sport, voel je je al snel een mislukking en daardoor raak je gedemotiveerd.


Nog te verschijnen

€ 21,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Groei is een mindset

Alles lijkt tegenwoordig te draaien om cijfers en prestaties. Als je het slecht doet op je werk, onvoldoendes haalt op school of niet in het selectieteam komt van je sport, voel je je al snel een mislukking en daardoor raak je gedemotiveerd. Maar ook als je wél het label ‘talent’ of ‘high potential’ krijgt, kun je volledig vastlopen. Je staat voortdurend onder druk om jezelf te bewijzen en wordt steeds banger om fouten te maken.

Sportpsychologen Bart Heuvingh en Tim Koning laten in dit boek zien hoe het beter kan. Met hun ‘open hand-methode’ hielpen ze al vele sporters, studenten, docenten, ouders, werknemers en managers om een nieuwe mindset aan te leren: een groeimindset. Dat doe je door af te stappen van negatieve gedachten als ‘ik leer het nooit’ en ‘ik ben gewoon niet goed genoeg’ en te gaan vertrouwen op je eigen leervermogen. En door falen te gaan zien als een momentopname waar je van kunt leren.

Met de 15 heldere stappen in dit boek leer je om anders te kijken naar je prestaties en om met meer zelfvertrouwen en minder stress in het leven te staan.


ISBN
9789047016687
Pagina's
208
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Business Contact

Psychologie