Boekhandel Douwes Den Haag

Minibijbel

Gesteenten & Mineralen

hoe u de mooiste exemplaren kunt vinden, identificeren en verzamelen

John Farndon

Gesteenten & Mineralen

Minibijbel

Gesteenten & Mineralen

hoe u de mooiste exemplaren kunt vinden, identificeren en verzamelen

Minibijbel: Gesteenten & Mineralen

 

Een prachtige visuele gids over de oorsprong en de identificatie van gesteenten en mineralen, met beknopte, volledig geïllustreerde kleurenprofielen van meer dan 300 belangrijke exemplaren. Bevat tips voor de amateur-geoloog om exemplaren te vinden, schoon te maken en op te slaan, en een unieke, kleurrijke verzameling op te bouwen.


In herdruk

€ 12,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Minibijbel: Gesteenten & Mineralen

Een prachtige visuele gids over de oorsprong en de identificatie van gesteenten en mineralen, met beknopte, volledig geïllustreerde kleurenprofielen van meer dan 300 belangrijke exemplaren.

Bevat tips voor de amateur-geoloog om exemplaren te vinden, schoon te maken en op te slaan, en een unieke, kleurrijke verzameling op te bouwen.

Biedt stap-voor-stapinstructies voor eenvoudige onderzoekstechnieken om de kleur, hardheid, breuk, glans, taaiheid, transparantie en andere kenmerken vast te stellen.

Een deskundige inleiding over de ontwikkeling van gesteenten en mineralen over de hele wereld, met mooie en imposante landschappen en verhelderende tekeningen.

Een uitgebreid overzicht met foto's stelt de lezer in staat exemplaren te identificeren en beschrijft de chemische samenstelling en unieke kenmerken ervan.Dit boek maakt deel uit van een serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel De praktische encyclopedie van gesteenten & mineralen


ISBN
9789048309962
Pagina's
256
Verschenen
Serie
Minibijbel
NUR
930
Druk
2
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren