Boekhandel Douwes Den Haag

De sterren

Jacques Goldstyn

De sterren

De sterren

De sterren

 

Een jonge Joodse jongen en een moslimmeisje ontmoeten elkaar in het park. Al snel ontdekken ze dat ze een grote liefde voor de sterren en sterrenbeelden delen. Allebei dromen ze ervan op een dag wetenschapper of astronaut te worden en de oneindigheid van het heelal te verkennen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De sterren

Een jonge Joodse jongen en een moslimmeisje ontmoeten elkaar in het park. Al snel ontdekken ze dat ze een grote liefde voor de sterren en sterrenbeelden delen. Allebei dromen ze ervan op een dag wetenschapper of astronaut te worden en de oneindigheid van het heelal te verkennen. Maar hun vriendschap komt onder druk te staan wanneer de vaders van de kinderen hen verbieden nog langer met elkaar om te gaan.

De sterren is een verhaal over het dromen over en delen van dat wat groter is dan wij zijn, om zo geloofsverschillen te overstijgen.

Jacques Goldstyn is een auteur en illustrator uit Montreal. Zijn vader leerde hem tekenen, en hij was niet te stoppen. Hij ging geologie studeren, maar het illustreren bleef lokken. Jacques houdt van rennen, in bomen klimmen en het verzamelen van gekke stenen.


ISBN
9789048319671
Pagina's
68
Verschenen
NUR
362
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.