Boekhandel Douwes Den Haag

date@hotmale.com

Jessy Tarini

date@hotmale.com

date@hotmale.com

date@hotmale.com

 

"Bekend van radio en tv en columns in weekblad Story"Eindelijk! Eindelijk dan een literaire, erotische uitgave die je voor niets en niemand hoeft te verbergen... Want dit boek, hoe openhartig ook, past in het leven van elke vrouw.'date@hotmale.com': een openhartig datingverslag van vijf verschillende vrouwen met vijf verschillende karakters, in vijf verschillende leeftijdsfasen.


Niet leverbaar

€ 17,95

Niet leverbaar


Beschrijving date@hotmale.com

"Bekend van radio en tv en columns in weekblad Story"

Eindelijk! Eindelijk dan een literaire, erotische uitgave die je voor niets en niemand hoeft te verbergen... Want dit boek, hoe openhartig ook, past in het leven van elke vrouw.

'date@hotmale.com': een openhartig datingverslag van vijf verschillende vrouwen met vijf verschillende karakters, in vijf verschillende leeftijdsfasen. Een boek waarin elke vrouw in elk modern land ter wereld zichzelf zal herkennen.
De waargebeurde verhalen zijn ondeugend, pikant, realistisch, gevoelig, romantisch, erotisch en humoristisch. Geschreven in een literaire stijl met duidelijk psychologisch inzicht.

Uniek: een meeslepende, erotische roman op niveau voor vrouwen-van-nu, van jong tot honderd! Lees wat Sylvia, Nicole, Rita, Jessie en Tamara ertoe drijft hun geluk via dating te gaan zoeken. Lees over hun verleden, hun ontmoetingen, hun toekomst. Brengt dating dat, waarnaar ze op zoek zijn?
Glimlach, schater, word ontroerd, herken en laat je meenemen, want hun verhaal kan ook jouw verhaal zijn.

Laat het boek niet op je nachtkastje liggen, of leen het niet uit! Zelfs niet aan je man, je vriend of je beste vriendin, want je krijgt het niet terug. En dat zou jammer zijn!

Veel leesplezier!


ISBN
9789048490363
Pagina's
224
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Literoza

Literaire roman, novelle
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren