Boekhandel Douwes Den Haag

De man die een berg werd

Grete Simkute

De man die een berg werd

De man die een berg werd

De man die een berg werd

 

Simkuté laat het oude Japan tot leven komen in een meeslepend verhaal over liefde, toewijding en opofferingOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De man die een berg werd

Noord-Japan, negentiende eeuw. Myo groeit op in een rijstboerengezin. Om redenen die niemand begrijpt, praat hij niet. Dit verandert wanneer zijn zusje Asa wordt geboren. Als hij na een hongersnood alleen met zijn zusje overblijft, maar ook haar moet achterlaten, wordt hij gered door een mysterieuze bergsekte. Samen met de excentrieke bergmonniken ondergaat Myo loodzware proeven om zijn lijf en geest te harden. Hoewel hij vriendschap sluit met dichter S. en de verboden liefde leert kennen, blijft zijn verleden hem achtervolgen. Als hij van de grootst mogelijke uitdaging verneemt, besluit Myo die aan te gaan.
De man die een berg werd is een onvergelijkbare debuutroman over een van de geheimzinnigste rituelen uit de geschiedenis. Grete Simkuté laat het oude Japan tot leven komen in een wonderlijk verhaal over liefde, toewijding en opoffering.


ISBN
9789048859481
Pagina's
368
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lebowski