Boekhandel Douwes Den Haag

Ons geld is stuk

En waarom bitcoin de oplossing is

Peter Slagter & Bert Slagter

Ons geld is stuk

Ons geld is stuk

En waarom bitcoin de oplossing is

Ons geld is stuk

 

Toegankelijk en leesbaar boek over bitcoin van autoriteiten Bert en Peter SlagterOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ons geld is stuk

Ons geld is stuk. Voor een groeiende groep Nederlanders wordt het steeds lastiger om vermogen op te bouwen. Ze beginnen hun loopbaan met een flinke studieschuld. Huizen zijn onbetaalbaar. Op spaargeld krijg je geen rente meer. Ze worden 'slapend arm'.

Wereldwijd leven miljarden mensen onder financiële censuur en surveillance of hoge inflatie. Hun bankrekeningen worden afgesloten, omdat ze opkomen voor minderheden of de oppositie steunen. Of ze werken in het buitenland en betalen schandalige tarieven om hun loon naar hun familie thuis te sturen.

Bitcoin zou onderdeel kunnen zijn van de oplossing.

Bitcoin is een radicaal nieuw geldsysteem dat bij uitstek geschikt is voor een toekomst waarin we steeds meer digitaal doen. Het is programmeerbaar geld, een open protocol waar iedereen toepassingen op kan bouwen, vergelijkbaar met de internetprotocollen waar we dagelijks gebruik van maken.

Wij garanderen niet dat bitcoin een succes wordt. Sterker nog, we zien allerlei manieren waarop het kan mislukken. Maar we zien ook manieren waarop het kan slagen en de wereld ingrijpend kan veranderen.

Hoe? Dat lees je in dit boek. Een degelijke introductie tot bitcoin zonder dat het een hele studie wordt.


ISBN
9789048859511
Pagina's
304
Verschenen
NUR
400
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hollands Diep

Non-fictie vrije tijd